Avkoppling arken Visit Åland
Avkoppling arken Visit Åland
Avkoppling arken Visit Åland
Avkoppling arken Visit Åland
Paket

Koppla av på Hotell Arkipelag

Boka in en avkopplande kortsemester på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av Mariehamn. Njut av en god 2-rätters middag, trevligt umgänge med brädspel och en god natts sömn.


Boka din nästa semester till Åland och bo på Hotell Arkipelag, ett stenkast från shopping, nöjen och sevärdheter. Kvällen inleds med en ljuvlig 3-rätters middag från dagens meny i hotellets restaurang Compagniet. Den färgstarka restaurangen som tar dig med till Kiplings och stormogulernas Indien, där man värdesätter traditioner och sinne för det goda i livet bjuder in till en fantastisk middag. Bland pelarvalv, grönska och mjuka mattor finns en rofylld plats där skymningen är evig och det alltid klirrar i glasen. Luta dig tillbaka och njut av alla nya och spännande smaker och intryck.
Kombinera gärna allt gott med biljard, shuffleboard, brädspel och boule. Spelborden kan bokas varje heltimme mellan klockan 16.00 och 23.00. Boka middagstid och spelbord vid ankomst till hotellet, eller hör av dig till hotellet på förhand.

Efter en god natts sömn dukas det upp en stor Ålandsfrukost men många nya och spännande frukostalternativ. 

Hotellet har 68 dubbelrum, alla med egen balkong. Välj mellan morgonsol och havsutsikt i öster eller stadsutsikt i väster med solnedgång över staden. Rummen är 27 m2 och utrustade med två enkelsängar (90 cm) eller dubbelsäng (180 cm) samt skrivbord, telefon, WiFi, TV, värdeskåp, vattenkokare och kylskåp. Badrummen har badkar med dusch samt hårtork. Rummen med sjöutsikt har även air conditioning. I dubbelrummen finns möjlighet till extrabädd (90 cm). Hotellets bastu- och poolavdelning är öppen alla dagar kl. 17.00-19.00 och ingår för hotellets gäster. Cyklar finns att låna och det finns fri bilparkering både under tak och utanför hotellet. Hotellet är internationellt miljöcertifierat enligt Green Key.