Orrviken II
Orrviken II
Orrviken II
Orrviken II
Orrviken II
Orrviken II
Orrviken II
Orrviken II
Torpet
Torpet
Torpet
Åsen
Åsen
Mansas Stugor
Mansas Stugor
Boende Stugor

Mansas Stugor

Mansas Stugor hyr ut stugor på två olika platser i Gottby, 8 km från Mariehamn och 25 km från Eckerö. De välutrustade stugorna har självhushåll med bl.a. kyl, frys, mikro, spis med ugn,TV samt utemöbler och kolgrill. Alla stugor har wc och dusch. Miljön och naturen är barnvänlig. Du har tillgång till roddbåt, badstrand och fritt fiske.

Hos oss kan du välja flera olika boendealternativ, per vecka eller dygn.
För mer information samt priser ta kontakt med oss: [email protected] så hjälper vi dig att få det boende som passar dig bäst.

ORRVIKEN
Omgiven av skog, på en lugn plats vid vatten, välkomnar en högklassig stockstuga. Stugan, den enda på området, har öppen planlösning för vardagsrum och kök, två sovrum (5 bäddar), ett loft (extrabäddar), braskamin, toalett, dusch, stor vedeldad bastu. Modernt kök inkl. diskmaskin. På området finns också en grillstuga.

Orrviken uthyres för minst tre nätter. Husdjur är inte tillåtna här.

TORPOMRÅDET
Här finns två större stugor, vardera med 3 sovrum och upp till 9 bäddar. Badrum (dusch och wc), utrustat kök, verandor. Öppna ytor med utsikt över byn och åkrar. Stugorna här passar utmärkt för t.ex. storfamiljer och mindre grupper. Bastu, extra dusch och tvättmaskin finns i separat byggnad.